Απαντήσεις στην παραπάνω ερώτηση
Δώστε και εσείς μια απάντηση! Ακύρωση απάντησης
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.
Kατηγορίες
- Shopping
- Αθλητισμός
- Αστεία
- Αυτοκίνητο – Μοτοσυκλέτα – ΜΜΜ
- Γλώσσα – Λογοτεχνία
- Γονείς – Παιδιά
- Δημόσιες υπηρεσίες
- Διασκέδαση – Ψυχαγωγία
- Διατροφή – Άσκηση
- Διάφορα
- Εκπαίδευση
- Επιστήμες – Τεχνολογία – Μαθηματικά προβλήματα
- Εργασία
- Ζώα – Κατοικίδια
- Μουσική
- Νέα – Εκδηλώσεις – Επικαιρότητα
- Οικονομία – Επιχειρήσεις
- Ομορφιά – Στυλ
- Παιχνίδια
- Περιβάλλον
- Πολιτική – Κοινωνία
- Πολιτισμός – Ιστορία
- Προτάσεις επιχειρήσεων – υπηρεσιών
- Σπίτι – Κήπος
- Σχέσεις
- Ταινίες – Σειρές
- Ταξίδια
- Τηλεόραση – Τύπος
- Υγεία
- Υπολογιστές – Internet – Τηλεπικοινωνίες
- Φαγητό – Ποτό – Μαγειρική
- Χόμπι – Ελεύθερος χρόνος
- Χρήσιμα στα γρήγορα…
Πρόσφατα άρθρα
Πρόσφατα σχόλια
- Ανώνυμος στο Πλατφόρμα κρατήσεων για κάθε είδους επιχείρηση
- .. στο πως διαγραφομαι απο την αυτοματη ανανεωση πακετου whats up
- Δημήτρης στο Τι είναι τα Line Attenuation, Noise Margin και Output Power ?
- Μπόλα θεωδορα στο πως διαγραφομαι απο την αυτοματη ανανεωση πακετου whats up
- Sky στο πως διαγραφομαι απο την αυτοματη ανανεωση πακετου whats up
Ιστορικό
- Σεπτέμβριος 2022
- Δεκέμβριος 2021
- Μάιος 2021
- Απρίλιος 2021
- Φεβρουάριος 2020
- Οκτώβριος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019
- Οκτώβριος 2018
- Ιούλιος 2018
- Οκτώβριος 2017
- Νοέμβριος 2016
- Μάιος 2016
- Μάρτιος 2016
- Δεκέμβριος 2015
- Σεπτέμβριος 2015
- Φεβρουάριος 2015
- Οκτώβριος 2014
- Ιούνιος 2014
- Απρίλιος 2014
- Μάρτιος 2014
- Φεβρουάριος 2014
- Δεκέμβριος 2013
Ο χρόνος βρασίματος για τα διάφορα λαχανικά διαφέρει, αλλά αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυριολεκτικά για όλα τα είδη. Καθαρίστε ή ξεφλουδίστε (όσο χρειάζεται) τα λαχανικά σας και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια. Βάλτε νερό σε μια κατσαρόλα να βράσει και προσθέτετε τα λαχανικά μέχρι να τα σκεπάσει. Βάλτε αρκετό αλάτι στο νερό. Αφήστε τα να μαγειρευτούν σε μέση θερμοκρασία μέχρι να βράσουν. Χρειάζεται να τα ελέγχετε που και που για να δείτε εάν έχουν γίνει. Ο τρόπος για να το διαπιστώσετε αυτό είναι να τα δοκιμάζετε για να δείτε εάν είναι μαλακά αλλά ταυτόχρονα να είναι και τραγανά . Τα πράσινα λαχανικά όταν τα βράζουμε δεν θα πρέπει να γίνονται αχνά πράσινα ή γκρίζα. Εάν είναι πολύ μαλακά , τότε είναι παραβρασμένα. Τα στραγγίζετε καλά και μετά τα σερβίρετε.
Was this answer helpful?
LikeDislike