Απαντήσεις στην παραπάνω ερώτηση
Δώστε και εσείς μια απάντηση! Ακύρωση απάντησης
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.
Kατηγορίες
- Shopping
- Αθλητισμός
- Αστεία
- Αυτοκίνητο – Μοτοσυκλέτα – ΜΜΜ
- Γλώσσα – Λογοτεχνία
- Γονείς – Παιδιά
- Δημόσιες υπηρεσίες
- Διασκέδαση – Ψυχαγωγία
- Διατροφή – Άσκηση
- Διάφορα
- Εκπαίδευση
- Επιστήμες – Τεχνολογία – Μαθηματικά προβλήματα
- Εργασία
- Ζώα – Κατοικίδια
- Μουσική
- Νέα – Εκδηλώσεις – Επικαιρότητα
- Οικονομία – Επιχειρήσεις
- Ομορφιά – Στυλ
- Παιχνίδια
- Περιβάλλον
- Πολιτική – Κοινωνία
- Πολιτισμός – Ιστορία
- Προτάσεις επιχειρήσεων – υπηρεσιών
- Σπίτι – Κήπος
- Σχέσεις
- Ταινίες – Σειρές
- Ταξίδια
- Τηλεόραση – Τύπος
- Υγεία
- Υπολογιστές – Internet – Τηλεπικοινωνίες
- Φαγητό – Ποτό – Μαγειρική
- Χόμπι – Ελεύθερος χρόνος
- Χρήσιμα στα γρήγορα…
Πρόσφατα άρθρα
Πρόσφατα σχόλια
- Ανώνυμος στο Πλατφόρμα κρατήσεων για κάθε είδους επιχείρηση
- .. στο πως διαγραφομαι απο την αυτοματη ανανεωση πακετου whats up
- Δημήτρης στο Τι είναι τα Line Attenuation, Noise Margin και Output Power ?
- Μπόλα θεωδορα στο πως διαγραφομαι απο την αυτοματη ανανεωση πακετου whats up
- Sky στο πως διαγραφομαι απο την αυτοματη ανανεωση πακετου whats up
Ιστορικό
- Σεπτέμβριος 2022
- Δεκέμβριος 2021
- Μάιος 2021
- Απρίλιος 2021
- Φεβρουάριος 2020
- Οκτώβριος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019
- Οκτώβριος 2018
- Ιούλιος 2018
- Οκτώβριος 2017
- Νοέμβριος 2016
- Μάιος 2016
- Μάρτιος 2016
- Δεκέμβριος 2015
- Σεπτέμβριος 2015
- Φεβρουάριος 2015
- Οκτώβριος 2014
- Ιούνιος 2014
- Απρίλιος 2014
- Μάρτιος 2014
- Φεβρουάριος 2014
- Δεκέμβριος 2013
Αρχίστε να ψήνετε τοποθετώντας το κοτόπουλο διαγώνια στην ψησταριά. Μετά από δύο λεπτά σε υψηλή φωτιά, τοποθετήστε το έτσι ώστε να είναι από την αντίθετη πλευρά διαγώνια χωρίς να το αναποδογυρίσετε. Ψήστε το για άλλα δύο λεπτά , αναποδογυρίστε το και επαναλάβετε την ίδια διαδικασία. Μπορεί να χρειαστεί να αλείψετε τις σκάρες της ψησταριάς με λίγο λάδι πριν το ψήσετε, για να μην σας κολλάει και σαν αποτέλεσμα θα ψήσετε το κοτόπουλο σας αφήνοντας τα σημάδια από την σχάρα όπως ψήνουν οι επαγγελματίες και φυσικά πολύ ζουμερό. Ο χρόνος ψησίματος αντιστοιχεί για στήθη κοτόπουλου περίπου 250 με 300 γραμμαρίων. Τα μεγαλύτερα στήθη χρειάζονται λίγα λεπτά περισσότερο ψήσιμο. Ψήστε το κοτόπουλο μέχρις ότου η εσωτερική θερμοκρασία δείξει περίπου 80ο C. Μεγάλα στήθη κοτόπουλου 250-300 γραμμαρίων χρειάζονται 15 λεπτά ψήσιμο σε δυνατή φωτιά(όχι μαυρισμένα κάρβουνα ή κόκκινα με στάχτη) , αναποδογυρίστε τα , και αφήστε τα να ψηθούν 15 λεπτά και από την άλλη πλευρά. Το στήθος κοτόπουλου θα πρέπει να ψηθεί μέχρις ότου η εσωτερική θερμοκρασία είναι 80ο C άσχετα από τον τρόπο που ψήνεται το κοτόπουλο.
Was this answer helpful?
LikeDislike