Όροι Χρήσης

Η χρήση του δικτυακού τόπου googlareto.gr και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε διέπονται και θα υπόκεινται σε αυτούς τους Όρους Χρήσης . Με τη χρήση της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών , θα θεωρείται ότι αποδέχεστε και δεσμεύεστε αυτούς τους Όρους Χρήσης . Εάν δεν αποδέχεστε αυτούς τους Όρους Χρήσης , παρακαλούμε να διακόψετε τη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών . Οι παρόντες Όροι Χρήσης μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία προειδοποίηση. Παρακαλούμε να ελέγχετε τους Όρους Χρήσης κατά καιρούς.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση δεδομένων , πληροφοριών, κειμένων , γραφικών, εικόνων , ήχου ή βίντεο υλικό , φωτογραφίες , σχέδια, εμπορικά σήματα , σήματα υπηρεσιών , εμπορικές ονόματα , διευθύνσεις URL και περιεχόμενο που παρέχεται από τρίτους.

Κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών , συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύοντες νόμους , συμπεριλαμβανομένων , χωρίς περιορισμό , όλους τους ισχύοντες νόμους ( καθώς και των συναφών αδειών και εγκρίσεων ) σχετικά με την μετάδοση τεχνικών δεδομένων.

Δεν επιτρέπεται :

• Αντιγραφή , τροποποίηση, δημιουργία  παράγωγου έργου .

• Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες της Ιστοσελίδας

• Συμμετοχή σε δραστηριότητες οι οποίες θα παραβιάζουν τα ατομικά δικαιώματα της ιδιωτικής ζωής των άλλων , που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά , τη συλλογή και τη διάδοση πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες του Διαδικτύου χωρίς την άδειά τους , εκτός από τις περιπτώσεις που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Εγγραφή Κοινότητας

Για να έχετε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα και να υποβάλλετε ερωτήσεις ή ερωτήματα αναζήτησης , πρέπει να κάνετε εγγραφή . Κατά την επιλογή ενός ονόματος χρήστη , συμφωνείτε ότι δεν θα (i) να επιλέξετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα όνομα άλλου προσώπου με την πρόθεση να προσποιηθείτε το εν λόγω πρόσωπο , (ii) να χρησιμοποιήσετε ένα όνομα που υπόκεινται σε δικαιώματα οποιουδήποτε άλλου προσώπου χωρίς άδεια ή (iii) να χρησιμοποιήσετε ένα όνομα που είναι παράνομο , παραβιάζει ή προσβάλει τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Όριο Ηλικίας

Η ιστοσελίδα δεν προορίζεται για παιδιά κάτω των 13 ετών , και δεν μπορούν να εγγραφείτε  στην Κοινότητα ή να δημιουργήσετε ένα προφίλ χρήστη , αν είστε κάτω των 13 ετών .

Κωδικός πρόσβασης και ασφάλεια

Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασης και για όλες τις δραστηριότητες που εμφανίζονται κάτω από τον κωδικό σας.

Ερωτήσεις , απαντήσεις και άλλου περιεχομένου

Όλες οι ερωτήσεις , οι απαντήσεις και τα σχόλια που δημοσιεύετε μέσω της ιστοσελίδας θα είναι διαθέσιμο στο κοινό . Δεν μπορείτε να παραποιείτε επικεφαλίδες ή να δημοσιεύσετε ακατάλληλο υλικό ή υλικό που δεν πληροί τις κατευθυντήριες γραμμές της ιστοσελίδας.

Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες για :

• Δημοσίευση οποιουδήποτε περιεχόμενο  που είναι παράνομο, επιβλαβές , απειλητικό, προσβλητικό , ενοχλητικό, επιζήμιο , δυσφημιστικό , χυδαίο , άσεμνο , δυσφημιστικό , μισητό , ή φυλετικό, εθνικό
• Μίμηση οποιουδήποτε προσώπου ή οντότητας

• Δημοσίευση κάθε αυτόκλητης ή μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης , διαφημιστικό υλικό , junk mail , spam , αλυσιδωτές επιστολές , συστήματα πυραμίδων , ή οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου
• Διάδοση ή μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου που ( i ) παραβιάζει οποιοδήποτε νόμο ( είτε σε τοπικό , εθνικό ή διεθνές ) , ( ii) παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας , εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ή άλλο δικαίωμα ιδιοκτησίας  iii ) περιλαμβάνει πληροφορίες από τρίτους,

• Διάδοση ή διαβίβαση ιών ή άλλα επιβλαβή , που σκοπό έχουν τη καταστροφή αρχείων , κωδικών ή προγραμμάτων Ή να δημοσιεύσετε οποιοδήποτε υλικό που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα , αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν , καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού
• Δημοσίευση οποιοδήποτε περιεχόμενο που παραβιάζει τα ατομικά δικαιώματα της ιδιωτικής ζωής των άλλων χωρίς την άδειά τους .

Χρησιμοποιείτε το googlareto.gr με δική σας ατομική ευθύνη!

Από τη στιγμή που διαβάσετε τους όρους, τους αποδεχθείτε και δημιοργήσετε λογαριασμό στο googlareto.gr, έχετε τη πλήρη ευθύνη για οποιοδήποτε σχόλιο, ερώτημα ή οτιδήποτε άλλο δημοσιεύσετε και το googlareto.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για περιστατικά συκοφαντίας, βλασφημίας, άσεμνου υλικού, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δικαιωμάτων καθώς και όσων προηγουμένως έχουν αναφερθεί παραπάνω.